Verzorgingsproducten

Dog Discipline richt zich voornamelijk op de rehabilitatie van probleemgedrag bij honden en de bewustwording van u als roedelleider om aan de behoeftes van uw hond te voldoen. De hond heeft behoefte aan structuur, regels en grenzen.

Enkele belangrijke basisprincipes hierbij zijn:

 1. lichaamsbeweging
 2. discipline
 3. liefde/aandacht

Gelijktijdig realiseren wij ons dat natuurvoeding en een gezonde levensstijl ook zeer belangrijk zijn voor het welbevinden van uw hond!

Door uw hond zelf te verzorgen bevordert u ook de band en het vertrouwen tussen u en uw hond. Vandaag zien wij steeds meer honden met huidproblemen, inwendige aandoeningen en allergieën dan ooit te voren. Het ongemak kan irritatie en onaangenaam gedrag veroorzaken. Een hond met een ernstige allergie werd als gevolg daarvan erg gevoelig en reageerde bij elke aanraking agressief.

Dog Discipline biedt om die reden een volledig en uniek programma natuurlijke, verzorgende shampoos en behandelingen aan:

"Capturine Natural Grooming"

Door toevoeging van “Tea Tree Oil” bevestigen wij dat wij alleen natuurlijke producten willen leveren die doeltreffendheid en veiligheid garanderen, ook bij veelvuldig gebruik en ongeacht op welke vacht. Of het nu voor lang of kort haar is, een dikke of dunne vacht, wij hebben de juiste producten die aan uw eisen tegemoet komen.

De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Op basis van natuurlijke grondstoffen met toevoeging van proteïnen en vitamines.
 • De PH ( zuurgraad) is gelijk aan die van de huid.
 • Geen aantasting van natuurlijke vet of talg laag.
 • Geen irritaties
 • De shampoos zijn alkali vrij.
 • Verhogen de glans en de natuurlijke weerstand.

De shampoos zijn niet geconcentreerd, toch kunt u ze tot maximaal 4 keer verdunnen zonder dat ze hun waskracht verliezen. Hierdoor zijn ze zuinig in gebruik. Voor het beste resultaat laat u de shampoos 3 tot 5 minuten in de droge vacht inwerken en spoelt u de vacht dan goed uit. De productenlijn bestaat uit alle producten die nodig zijn om uw hond optimaal te verzorgen. Zie het aanbod en de prijs in het productenboekje en plaats uw bestelling via het contactformulier of telefonisch via 06-47079329.

Dog Discipline is nu ook officieel verkooppunt van Capturine®-Pets producten voor een gezonde leefomgeveving van mens, dier en milieu. Capturine®-Pets zorgt ervoor dat onaangename geuren van organische afkomst geheel verdwijnen. Het product heeft een frise Mintgeur. Deze producten onderscheiden zich door hun unieke werking en zorgen ervoor dat onaangename geuren van organische afkomst geheel verdwijnen. Het is zeer geschikt voor mensen die een puppy hebben en waar natuurlijk tijdens de zindelijkheidsperiode ongelukjes gebeuren.Het is zeer belangrijk om deze plaatsen goed te reinigen.

Capturine®-Pets zorgt ervoor dat onaangename geuren van organische afkomst geheel verdwijnen. Het product heeft een frise Mintgeur. Dit product onderscheidt zich door de unieke werking en zorgt ervoor dat onaangename geuren van organische afkomst geheel verdwijnen. Het product wordt ook veel gebruikt door fokkers, kennels,pensions, trimsalons, cattery’s etc. Capturine®-Pets bevat bacteriën die de stankbron van schadelijke en hinderlijke organische geuren op natuurlijke wijze elimineert (b.v. van urine).

 • Hierbij is geen sprake van geurcamouflage.
 • Capturine®-Pets is volledig biologisch afbreekbaar.
 • Onschadelijk voor mens, dier en milieu.
 

Verkrijgbaar als:

Startpakket 500ml en sprayflesCapturine®-Petsconcentraat, een 500 ml. flesje met sproeier en een maatbekertje. Met dit concentraat kunt u 10 x de sproeifles vullen. Prijs per stuk: €15.50 

ook verkrijgbaar als 1 liter Capturine®-Pets concentraat. Hiermee kunt u minimaal 10 liter eindproduct maken.  Prijs per 1l fles: € 13.95. 

Bestellingen kunnen via het contactformulier of telefonisch via 06-47079329 geplaatst worden

Onder vele honden- en kattenbezitters leeft de gedachte dat de natuur zorgt voor een goede tandhygiëne. Kauwen op brokken en botten zou voldoende moeten zijn, helaas is dat niet zo.

Tandsteen is een veel voorkomend probleem bij honden en katten. Onderzoek heeft uitgewezen dat de eerste tekenen van tandproblemen zich al voordoen op tweejarige leeftijd bij 80% van alle honden en bij 70% van alle katten.

Slechte adem

De oorzaak van een slechte adem bij honden en katten is vaak tandplak of tandsteen. Dit kan het begin zijn van serieuze gebitsproblemen. Plak is een kleverige dunne laag van bacteriën en voedselresten die altijd in de bek ontstaat. Door verkalking van deze laag wordt er tandsteen gevormd. Dit is het begin van de ‘neerwaartse spiraal’, want bacteriën zijn dol op tandsteen. Het “gif” van de bacteriën irriteert het tandvlees, dat zich vervolgens terugtrekt, waardoor de tand of kies minder vast komt te staan en daardoor zelfs kan losraken en uitvallen. Een slechte tandhygiëne maakt bovendien ook de weg vrij voor andere infecties, zoals tandvleesontsteking (gingivitis).

PlaqueOff® werd jarenlang gebruikt door duizenden mensen in Zweden en andere landen voordat het bij honden en katten werd toegepast. Klinische studies bij mensen lieten een vermindering van tandaanslag tot maar liefst 88% zien; het tandsteen verdween geheel of werd poreus, waardoor het gemakkelijk was te verwijderen. Het resultaat was al merkbaar na 4 weken regelmatig gebruik.

PlaqueOff® is een volledig natuurlijk product dat geschikt is voor honden en katten, maar bijvoorbeeld ook fretten. Het bevat een speciaal soort zeegras dat goede effecten heeft op het gebit en de bek. Nadat het in meerdere studies is getest (eerst onder mensen) is het er ook voor dieren. Het is als poeder beschikbaar en daardoor gemakkelijk over het dagelijkse voer te strooien. Het is rijk aan natuurlijk jodium en het bevat belangrijke vitamines en mineralen; het bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gluten en suiker.PlaqueOff® is een uitvoerig onderzocht product en is gepatenteerd. Het is geschikt zowel voor mens als dier.

De unieke samenstelling van het zeezout Algae D1070™, verkregen uit een bepaald soort zeegras, bevat o.a. polysacchariden (52%), mineralen (o.a. jodium) en sporenelementen (22%), eiwitten (6%), omega-3 vetzuren (2%) en een aantal vitaminen. Er zijn geen suiker, conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd.

Toepassingen:

Tandplak, tandsteen, tandvleesontsteking, slechte adem.

Verpakking: 40 gram

Prijs per stuk: € 16,-

Verpakking: 180 gram

Prijs per stuk: € 36,-

Elke 3e vrijdag van de maand houdt Dog Discipline een inloopwartier van 18.45 - 19.00 uur. U ontvangt dan uw verzorgingsproducten met 10% korting!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel naar

06 - 47079329