Enkele reacties van onze klanten

Enoij

Enoij is groot, zeer groot en zeer onstuimig. Hij kent geen grenzen en doet wat hij wil.

Wij konden hem niet controleren en visite kwam liever niet meer. TIJD VOOR ACTIE om ons leven weer in eigen handen te krijgen. Wij hebben Marien gevonden en staan nog steeds versteld hoe snel hij Enoij onder controle had.

Wij hadden iets meer tijd nodig om alles te begrijpen maar met Enoij gaat het steeds beter. Hij is ook al een stuk rustiger in huis geworden. Het werpt nu al zijn vruchten af! Wij zijn er super blij mee. En de visite ook!

Laika

Met Laika gaat het super, loopt s` avonds al hele rondjes los en luistert super! En dan te bedenken dat wij haar al weg wilden doen!

Mika

Mika kwam bij mij toen ze 5 maanden oud was. Ze komt uit Bulgarije, 'n leuk zeer actief hondje.

Jammer genoeg ontwikkelde ze een sterke jachtinstinct en dan was ze doof voor mijn roepen. Ze had dan ook alles vergeten wat ze op cursus geleerd had en kon niet meer los lopen en ook nooit meer rennen en spelen met andere honden. Ik had hier veel moeite mee.

Op de site van prikbord Zeelandnet zag ik de naam Marien Schrijver staan van Dog Discipline, dat sprak mij zeer aan. Gebeld en 'n afspraak gemaakt. Marien nam echt alle tijd voor mij en de hond : eerst 'n gesprek thuis en daarna samen met hond gewandeld. Nog 'n vervolgafspraak gemaakt en hij heeft mij zeer naar tevredenheid geholpen. Hij werkt in alle rust, kijkt goed naar de houding en gedrag van de hond en de baas en zet de ondersteuningsmiddelen in die nodig zijn om het gedrag te veranderen.

Nu wandelen Mika en ik weer met veel plezier. Ze loopt weer los mee, rent en speelt weer met andere honden, dus blije hond en blije baas. Rini en 'n ferme poot van Mika.

Probleemhond

Probleem met onze hond was dat hij het eten van de kinderen pakte en opat naast alles wat hij kon pakken, eten of vernielen.

Het was vooral in de ochtend een ramp en veel stress. Zo erg dat wij er geen andere oplossing meer voor zagen dan de hond weg te doen. Marien was onze laatste kans.

Wij hebben enorm veel geleerd en hem getraind de keuken niet meer in te komen en niets meer zomaar te pakken. Het was een hele uitdaging en hard werken maar het is gelukt. Hij pakt niets meer en wij hebben weer rust en balans in huis. Heerlijk een normaal ontbijt geen stress en een hond die ook veel gelukkiger is.

Marien is echt een hondenfluisteraar!"

Jikke

Met onze Jikke gaat het steeds beter.

We lopen helemaal ontspannen door het dorp, ik zoek de verschillende honden bewust op en maak geen omwegen meer. Af en toe pompt ze zich nog wel blazend op, maar met een kleine correctie loopt ze keurig mee en gaat ze gauw weer als een zwarte streep in de juiste houding. Vorige week zijn we haar ergste vijand tegengekomen en ze hield zich prima!

De zgn. vijand, onbetrouwbare herdershond, maakte een hoop kabaal, maar de kleine "heldin" liep rustig met me mee! Gisteren zijn we de man met het kleine hondje dat ze weken geleden zo gemeen heeft gepakt, tegengekomen. We hebben rustig 5 minuten staan praten en de beide honden stonden er rustig en normaal bij. Was ik wel erg trots op.

In ieder geval ben ik dankbaar voor alles wat ik tot nu toe geleerd heb van u en blij met wat we na 3 weken bereikt hebben! Blij ben ik dat ik je hulp heb ingeroepen; de advertentie op Zeelandnet had ik al een paar keer gelezen, maar ik dacht dat ons dominante beestje niet meer zou kunnen veranderen in een rustige, onderdanige, ontspannen en "normale" hond.

Nogmaals veel dank daar voor! Juliƫt en Jikke

Bobby

Het grootste probleem met onze hond Bobbie (Jack Russell van 1 jaar oud) was, dat hij binnen in huis ging plassen.

En dat niet af en toe, maar tot 3 of 4 keer per dag. Dat vonden we natuurlijk helemaal niet leuk. We wisten eigenlijk niet goed wat we hier mee aan moesten. We hadden ooit eens gehoord dat je bij Marien terecht kunt als problemen hebt met je hond. Wij hebben hem gemaild over onze problemen en hij nam al heel snel contact met ons op. We hebben toen een afspraak gemaakt en al heel snel kwam hij een keer op bezoek.

Hij heeft ons toen geweldig geholpen met het probleem van het binnen plassen en gaf hele goede adviezen. Hij heeft Bobbie heel goed geobserveerd en vertelde ons dat het er niet aan lag dat hij niet zindelijk was, of dat hij te onderdanig was. Bobbie wilde gewoon overal zijn merkteken neerzetten en Marien adviseerde ons om Bobbie zodra hij binnen plaste fatsoenlijk te straffen en direct daarna naar buiten te brengen zodat Bobbie wist dat hij dat binnen niet mocht doen. We hebben zijn adviezen opgevolgd en waren er binnen een paar dagen vanaf.

Het is een hele grote opluchting dat het binnen plassen over is. Een paar weken later is Marien nog een keer geweest om te bespreken hoe het ging. We hadden toen nog een probleem met het op straat poepen. Bobbie hield zijn ontlasting niet op tot de plaats waar hij dat mag doen, maar liet elke keer op straat al drolletjes vallen. Een grote ergernis! Ook daar kregen we hele goede adviezen over, zodat we ook daar nu vanaf zijn. Al met al zijn we ontzettend blij dat we Marien hebben gevraagd om ons te helpen. Marien is echt een man met kennis!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel naar

06 - 47079329