Dogdiscipline header

Natuurvoeding Dog Lovers Gold

Analyse | Staffelprijzen / bestellen

 

Ingrediënten die wij gebruiken in onze Formules

 

We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat de door ons geselecteerde ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit zijn. Om huidklachten en allergieën te voorkomen gebruiken wij absoluut GEEN Maïs, tarwe of soja producten in onze samenstellingen.

Lamvlees meel

Geschikt voor menselijke consumptie.

Goede bron van hoogwaardige eiwitten met een uitstekend aminozuren patroon.

Kippenvlees meel

Geschikt voor menselijke consumptie. Kip heeft een laag as gehalte, hoog eiwitgehalte en goed verteerbaar.

Verse Zalm

Voorziet in de levering van hoogwaardige eiwitten en uitstekende bron van Omega 3 vetzuur, zeer geschikt in combinatie met vlees en gevogelte voor een gebalanceerd aminozuren patroon.

Vis meel

Goede bron van eiwitten en vetten. Rijk aan Omega-3 vetzuur. Zeer smakelijk voor katten

Gedroogde Eieren

Geschikt voor menselijke consumptie. Eieren zijn zeer goed verteerbaar met een extreem hoog gehalte aan dierlijke eiwitten

Bruine Rijst

Een rijke natuurlijke bron van koolhydraten, vezels,vitaminen en mineralen in het bijzonder: Riboflavine, Calcium, Fosfor, IJzer en Magnesium.

Kippenvet

Goede bron van dierlijke vetten. Rijk aan Omega 6 vetzuur. Zeer bevorderend voor een goede conditie van de huid en vacht.

Zalmolie

Een uitstekende leverancier van gezondheidsbevorderende Omega 3 & 6 vetzuren. Zeer goed ingredient om huid- en vachtproblemen te voorkomen

Appels

Een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen

Wortelen

Een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen. Rijk aan bètacaroteen.

Doperwten

Een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen.

Gedroogd Biergist

Goede bron van natuurlijke vitamine B en mineralen.

Lijnzaad

Een natuurlijke plantsoort rijk aan Omega 3,6 & 9 vetzuren. Bevorderd een goede conditie van de huid en vacht en versterkt het immuun systeem.

Yucca Schidigera

Heilzaam plantaardig ingrediënt van natuurlijke oorsprong tegen huidklachten en infecties van de huid. Werd vroeger door de indianen gebruikt tegen een scala van huidproblemen.

Rozemarijn

Plantaardig ingrediënt met een krachtige werking als antioxidant om de oliën en vetten te stabiliseren, zeer effectief middel bij het natuurlijke conserveringsproces in plaats van chemische middelen.

Pepermunt

Een natuurlijke plantaardig ingrediënt met een smaakvolle aroma. Recente Universiteit studies hebben aangetoond dat Pepermunt natuurlijke eigenschappen heeft om huidinfecties te onderdrukken.

Chelated Mineralen

Alle mineralen die belangrijk zijn voor een optimale gezondheid. Chelated mineralen zijn mineralen die gebonden zijn aan aminozuren waardoor een sterk verbeterde opname van de mineralen door het lichaam plaats vindt. Door uitgebreide Universiteit studies is aangetoond dat chelated mineralen 300 % tot 500 % beter worden opgenomen dan niet chelated mineralen.

Enterococcus Faecium

Werkzaam natuurlijk micro-organisme beter bekend onder de naam Probiotica. Gezonde bacterie die de spijsvertering en een gezonde bacterie balans bevorderd. Effectief in stressvolle situaties zoals bij reizen en algehele nervositeit. Onmisbaar ingrediënt in droogvoeders.

Cranberries

Een natuurlijk product met een antibacteriële werking die door regelmatig gebruik infecties aan de urinewegen bij katten kan helpen voorkomen.

Alfalfa

Een rijke natuurlijke bron van antioxidanten, enzymen en minerale spoorelementen. Alfalfa versterkt het immuunsysteem en verlaagt het slechte cholesterol gehalte.

Complete Vitaminen

Alle vitaminen die belangrijk zijn voor een optimale gezondheid.

De meeste honden en katten doen het heel goed op een dieet samengesteld uit vers vlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit, oliën, regelmatig een vers bot en een beperkte hoeveelheid goed verteerbare koolhydraten.

Een uitstekende voedingsmethode maar in de praktijk is het lang niet altijd voor iedereen haalbaar om dagelijks een goed uitgebalanceerd dieet samen te stellen, dit vergt namelijk nogal wat tijd en kennis van zaken, nog afgezien van de meestal hoge prijs en een eventueel opslagprobleem. De meeste dierenliefhebbers geven daarom de voorkeur aan een droogvoer, of sommige wisselen de versvlees maaltijden af met een bepaald merk droogvoer. Helaas krijgt de hond dan meestal een merk dat uit een overschot aan minder gezonde granen en slechts uit één of twee dierlijke eiwitbronnen bestaat, en vaak ook nog onvoldoende of helemaal geen goede kwaliteit oliën en belangrijke probiotica bevat. Tarwe, maïs, soja, bietenpulp en andere goedkope vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediëntenlijst van menig merk..... laat u niet van de wijs brengen een snel lesje in de materie leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn!... volgens vele voedingsexperts zijn deze granen de grootste oorzaak van huidallergieën, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen. Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediënten op de verpakking. Merken wiens samenstelling uit deze goedkope en irriterende graansoorten bestaan kan men wat betreft de gezondheid van uw huisdier beter niet gebruiken.

 

Dog Lovers Gold heeft maar liefst 4 VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste 10 ingrediënten staan voor een werkelijk optimale eiwitbalans: Lamvlees meel, Kippenvlees meel, Verse Zalm en hele gedroogde Eieren en... gèèn tarwe, maïs of soja producten!

 

De belangrijke vetcalorieën bestaan uit zeer gezonde Zalmoliën, Kippenvet en Lijnzaad. Deze ingrediënten zijn rijkelijk voorzien in de belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren met EPA en DHA en worden mede hierdoor tot de beste en meest efficiënte dierlijke vetbronnen gerekend...dus géén lagere kwaliteit zonnebloemolie! De voor het proces van droogvoer benodigde koolhydraten bestaan uitsluitend uit fruit, groenten en mineraalrijke en glutenvrije bruine rijst, de minst darmstoornis veroorzakende graansoort voor u hond en kat! De samenstelling is volledig hypoallergeen en glutenvrij.

 

Alle grondstoffen zijn stuk voor stuk goedgekeurd voor menselijke consumptie, maar er is meer!... een uitgebalanceerd dieet is namelijk niet compleet zonder allerlei belangrijke enzymen en mineralen die tijdens het verhittingsproces van droogvoer deels verloren gaan. Dog Lovers Gold bevat, vanuit het streven naar een zo gezond mogelijke voeding, ook Probiotica en Chelated mineralen (aan aminozuren gebonden mineralen voor verbeterde opname). Vanwege deze bijzondere samenstelling kunnen huidklachten, darmproblemen of allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Dog Lovers Gold is kwaliteit van het hoogste niveau het uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau eet uw hond MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee volledig zijn individuele behoefte. Uw hond heeft geen behoefte aan een laag kwaliteitsvoer dat vol zit met slecht verteerbare maïs, tarwe of bietenpulp. Vooral de groep oudere honden hebben vaak last van verteringsproblemen en u bewijst deze honden zeker geen gunst door hun een dergelijk samengesteld voer te geven.

 

Het predicaat van bijvoorbeeld ´puppy, junior of performance voer` geeft de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere behoeften hebben dit is.... absoluut onjuist! En slechts een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar. Er is medisch gezien, behalve voor de groep honden met nierproblemen, geen noodzaak voor een andere verhouding of minuscule variaties in de voeding van de gezonde hond! Wie wil variëren doet er goed aan zijn hond af en toe een stuk verse vuile pens of een vers ongekookt bot met vleesresten van de slager te voeren.

 

Zogende teven, pups in de groeifasen en actieve honden die dagelijks veel energie gebruiken hebben geen behoeften aan ander voer maar aan MEER voedsel met een voldoende toereikend vetpercentage om hun hogere caloriebehoeften te dekken...... alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op! Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een werkelijke evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig hoogglanzende vacht en uitstekende showconditie.

 

Door gebruik te maken van uitsluitend de meest voedzame en gezondste ingrediënten, zonder toevoeging van goedkope irriterende vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold als één van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, ...een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle dierenliefhebbers... door onafhankelijke productie, import en rechtstreekse verkoop aan kennels, fokkers en individuele hondeneigenaren is Dog Lovers Gold niet alleen veel gezonder voor uw hond maar ook goedkoper dan ieder ander enigszins vergelijkbaar merk.

 

Staffelkorting

Wij hanteren een zeer interessante staffelkorting. Dit scheelt enorm!

Informeer naar de voorwaarden.

 

 

VOF Dog Discipline

 

Provincialeweg 11

4431 NA  's-Gravenpolder

Zeeland / Nederland

Telefoon 06 47079329

E mail: info@dogdiscipline.nl

 

IBAN nummer: NL40 RABO 0158 1180 65

 

KvK Middelburg: 51230909

BTW nummer: 823160087