IACP-gecertificeerd

Hondenfluisteraar
Een-op-een sessies

Hondenfluisteraar in Zeeland

Onze hondenfluisteraar bij Dog Discipline in ’s Gravenpolder (Zeeland) helpt u met het probleemgedrag van uw hond. Is uw hond weleens agressief naar andere honden toe? Blaft hij soms aan één stuk door of is hij overdreven bezitterig? Het is lastig om het gedrag van uw trouwe viervoeter te veranderen. Onze hondenfluisteraar in Zeeland doorgrond het probleem van uw hond en weet dit bij de kern aan te pakken. Leer uw hond beter begrijpen en zorg voor een prettigere omgang, zodat u nog meer van elkaar geniet!

Een sessie met onze hondenfluisteraar in Zeeland

Als IACP-erkend gedragstherapeut en kynologisch instructeur verklaart onze hondenfluisteraar het gedrag van uw hond en helpt u dit op te lossen. In een individuele sessie komt de hondenfluisteraar langs bij u thuis of bezoekt u onze locatie in Zeeland. U stelt vervolgens met de specialist een behandelplan op. Maatwerk binnen de therapie is daarbij essentieel, aangezien het gedrag van uw hond uniek is. Na het opstellen van een plan plant u een vervolgafspraak in en oefent u in de tussentijd met uw huisdier. Gedurende deze trainingsperiode is onze gedragstherapeut altijd bereikbaar voor uw vragen en verdere begeleiding. Na enkele sessies en weken van gedragstraining is het probleem van uw hond verholpen en is de omgang met uw trouwe viervoeter aanzienlijk verbeterd.

Maak een afspraak bij u thuis

Plan uw afspraak met de hondenfluisteraar uit ’s Gravenpolder (Zeeland) in aan de hand van ons contactformulier. We zijn tevens telefonisch te bereiken via 06 – 47079329 of per e-mail via info@dogdiscipline.nl.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel naar

06 - 47079329