IACP-gecertificeerd
Hondenfluisteraar
Een-op-een sessies

Gehoorzaamheidstraining voor uw hond in Zeeland 

Volg een gehoorzaamheidstraining met uw hond bij Dog Discipline in ’s Gravenpolder (Zeeland). Als IACP-erkend gedragsspecialist verhelpen we gedragsproblemen bij honden en verbetert u de communicatie met uw huisdier. Zorg voor meer plezier met uw trouwe viervoeter en ontdek de mogelijkheden van onze cursussen!

Volg een gehoorzaamheidstraining met uw hond bij ons bedrijf in Zeeland

Als gedragstherapeut en hondenfluisteraar begrijpen we de psychologie en belevingswereld van honden. Leer uw hond functioneren in de mensenmaatschappij en doorgrond zijn of haar leerproces, zodat uw hond zich leert gehoorzamen. Tijdens de gehoorzaamheidstraining bij ons bedrijf in Zeeland leert uw hond u te respecteren en geeft u hem het vertrouwen om u als roedelleider te volgen. Zo herstelt u de rangorde en creëert u positieve omstandigheden om uw hond beter te laten luisteren. Naast groepstrainingen maakt u bij ons ook een afspraak voor een een-op-eentraining, die we naar de individuele behoefte van uw hond inrichten. Verbeter de relatie en communicatie met uw huisdier en vergoot uw speelplezier.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen

Meld u snel aan voor onze gehoorzaamheidstraining bij onze hondenschool in ’s Gravenpolder (Zeeland) en ontdek onze unieke werkwijze. U schrijft u eenvoudig online in. Voor vragen of advies vult u ons contactformulier in of kunt u ons telefonisch bereiken via 06 – 47079329. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dogdiscipline.nl.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel naar

06 - 47079329