Om het probleem op te lossen moet het ongewenste gedrag omgebogen worden.

Dit gebeurt door het herstellen van respect, een duidelijke rangorde en vertrouwen. Op die manier kan gewenst gedrag aangeleerd worden. Door goede omstandigheden te creëren en uw hond te begeleiden krijgt u de kans om zijn nieuwe gedrag sterker te maken. Hetzelfde resultaat is niet te behalen in een groepsles. Bij gedragsproblemen is juist een individueel behandelplan nodig. Aangepast aan precies uw situatie, uw hond en het gedragsprobleem.

Vervolgafspraken, vragen en ondersteuning

Aan het eind van de eerste afspraak wordt een vervolgafspraak gepland zo’n drie à vier weken na de eerste afspraak . De therapie is op deze manier ingedeeld omdat gedragsverandering minimaal 3 weken nodig hebben om meer eigen gedrag te worden voor uw hond en voor u. Voor vragen en/of ondersteuning kunt u in de tussentijd altijd e-mailen of bellen (06 – 47079329).

Hoeveel sessies?

Gemiddeld zijn deze sessies genoeg om één tot drie problemen op te lossen, vooral omdat de meeste problemen met elkaar te maken hebben. Na een consult komt u er echt niet alleen voor te staan. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen en voor verdere begeleiding!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel naar

06 - 47079329