Betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van uw inschrijfformulier en u aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan kunt u aan de cursus deelnemen.

 1. Voor aanvang van de cursus per bank/giro het cursusgeld overmaken naar rabobankrekening 158118065 t.n.v. Dog Discipline o.v.v. de cursus waaraan u deelneemt.
 2. Indien u de cursus wilt annuleren dan dient u dit schriftelijk of per e-mail te laten weten. *Er is geen restitutie van cursusgelden en indien u door persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid bent om de cursus te volgen kunt aan een volgende cursus deelnemen.
 3. Indien u het cursusgeld niet in 1x kunt voldoen neem dan contact met ons op. Indien u niet aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan kunt u helaas niet deelnemen aan de cursus.
 4. Indien u inschrijft voor een cursus gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden. Op het moment dat u inschrijft voor een cursus en besluit om zonder afmelding/ annulering niet aan de cursus deel te nemen bent u verplicht het volledige bedrag aan Dog Discipline te betalen.

Cursus reglement

Gezondheid

 1. Uw hond dient ingeënt en ontwormt te zijn en u kunt dit aantonen door het entingboekje voor te leggen tijdens de eerst les.
 2. Zieke honden kunnen niet deelnemen aan de les.
 3. Is uw teefje loops? Neem voor de les contact op met Dog Discipline.

Algemeen

 1. Uw inzet is mede bepalend voor het eindresultaat.
 2. Dog Discipline kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gedrag van uw hond. De hondeneigenaar blijft verantwoordelijk voor het gedrag en eventuele schade van de hond. Een geldige aansprakelijkheidsverzekering is verplicht zodat u voor eventuele schade die uw hond toebrengt verzekerd bent. Ook voor   diefstal, letsel of beschadigingen van u en uw eigendommen is Dog Discipline niet verantwoordelijk en kunt u Dog Discipline niet verantwoordelijk stellen.
 3. Restitutie van lesgelden is alleen in overleg met Dog Discipline mogelijk en is afhankelijk van de redenen. De uitspraak van Dog Discipline is leidend.
 4. U houdt uw hond aan het riem als u het terrein betreedt.
 5. De eigenaar laat zijn hond goed uit voor de training en ruimt bij ongelukjes op het trainingsveld de ontlasting op. Emmers zijn aanwezig.
 6. Honden met probleemgedrag moeten in overleg met Dog Discipline eerst individueel therapie volgen voordat aan de groepstraining deelgenomen kan worden.
 7. Hett aanraken en / of voeren van “andere” honden is af te raden en op eigen risico.
 8. Bij inschrijving voor een cursus gaat u akkoord met het cursusreglement.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel naar

06 - 47079329